WM.fi webhotellit

Haluamme laajentaa kumppaniverkostoamme ja etsimme uusia kumppaneita jälleenmyymään korkealaatuisia palveluitamme.

Kumppanuusohjelmamme on suunnattu digitaalisen maailman ammattilaisille
- niin web-kehittäjille, suunnittelijoille kuin markkinointitoimistoillekin.

-40%

cPanel webhotellin hallinnointiin

Edullisemmat webhotellit ja korkealaatuista palvelua

Tarjoamme kumppaneille webhotellit ja lisäpalvelut 40 % edullisemmin. cPanel-hallinnan avulla hallitset kaikkia asiakkaitasi ja omia sivujasi saman hallinnan avulla. Käytössäsi on myös DevNetin asiantunteva asiakaspalvelu.

Kumppaniohjelman hyödyt
 • Laadukkaat ja nopeat webhotellipalvelimet
 • Nopea suomenkielinen tuki käytössä
 • Aina ylläpidetyt palvelimet ja ohjelmat
 • Edullisemmat hinnat kumppaneille
 • Käytössäsi DevNetin osaaminen ja vaativat konesaliratkaisut.

Ota yhteyttä ja liity kumppaniksi. Alennus astuu voimaan, kun käyttäjätilisi vaihdetaan kumppanitiliksi.

DevNet konesalit

WM.fi on DevNetin tarjoama palvelu

DevNet Oy on tarjonnut konesali- ja hostingpalveluita vuodesta 2005 lähtien 30 IT-asiantuntijan voimin. WM tunnettiin ennen nimellä WMHost.

support image

Basic webhotelli

3,60 € /kk

6,00 €

Basic webhotelli sisältää yhden gigatavun levytilaa sekä viisi sähköpostilaatikkoa.

Tilaa nyt
support image

Premium webhotelli

8,10 € /kk

13,50 €

Premium webhotelli sisältää 10 gigatavua levytilaa sekä 10 sähköpostilaatikkoa.

Tilaa nyt
support image

Business Pro webhotelli

11,28 € /kk

18,80 €

Business Pro webhotelli sisältää 20 gigatavua levytilaa sekä 100 sähköpostilaatikkoa.

Tilaa nyt
support image

WordPress webhotelli

11,40 € /kk

19,00 €

WordPress webhotelli sisältää 20 gigatavua levytilaa sekä 100 sähköpostilaatikkoa.

Tilaa nyt

Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Hyväksymme jälleenmyyntikumppaneiksi pienellä kynnyksellä kumppaneita, jotka tarvitsevat webhotelleja omaan käyttöön tai asiakkaille.

Kumppaniohjelman huomiot
 • Selkeästi edullisemmat webhotellit
 • DevNetin asiantuntemus apuna
 • Käytössä huippupalvelimet kotimaisesta konesalista
 • Kumppanuus pysyy voimassa, kun myyt vähintään yhden webhotellin vuodessa
Fortinet FortiGate

Kumppaniohjelmamme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden säästää webhotelleissa ja muissa palveluissa, tarjoten samalla asiantuntevaa tukea ja pääsyn nopeisiin sekä luotettaviin palvelimiin. Tämä on erinomainen tilaisuus kasvattaa yritystäsi tarjoamalla asiakkaillesi korkealaatuisia palveluita edullisemmin.

cPanel on webhotellien suosituin hallintajärjestelmä, jonka avulla voit hallinnoida webhotellisi kaikkia aspekteja kätevästi ja tehokkaasti. Sen käyttöönotto tarjoaa monipuoliset työkalut verkkosivustosi ylläpitoon ja hallintaan.

cPanelin käytön edut ovat merkittävät:
 • Tiedostojen hallinta: Helppo pääsy ja hallinta webhotellin tiedostoille.
 • Tietokantojen luonti ja hallinta: Intuitiiviset työkalut tietokantojen perustamiseen ja ylläpitoon.
 • Nimipalveluiden muutokset: Vaivaton pääsy nimipalveluasetusten muokkaamiseen.
 • Sähköpostitilien luonti: Mahdollisuus perustaa ja hallinnoida sähköpostitilejä suoraan cPanelista.
 • Edistyneet asetukset ja turvatoiminnot: Kattavat turvaominaisuudet, kuten 2FA ja SSL, parantavat sivustosi turvallisuutta.
 • Statistiikka: Arvokkaat tiedot sivustosi liikenteestä ja käyttäytymisestä.
 • Cron-ajojen asetukset: Automaattisten skriptien suunniteltu suoritus.
 • 1-click -asennukset: Nopeuttaa ja yksinkertaistaa sovellusten, kuten WordPressin, asennusta.
cPanel webhotellin hallinnointiin
cPanelin avulla varmistamme, että voit hallinnoida webhotelliasi tehokkaasti, turvallisesti ja joustavasti, tehden webhotellin ylläpidosta sujuvaa ja käyttäjäystävällistä.

Webhotellin nopeus on kriittinen tekijä menestyvän verkkosivuston ylläpidossa. Käytössämme olevat huippunopeat palvelimet, klusterit ja levyjärjestelmät varmistavat, että webhotellinne vastaa kävijöiden pyyntöihin välittömästi. SSD-levyjemme IOPS-nopeus ylittää 100 000, ja palvelinklusterimme hyödyntävät markkinoiden johtavia EPYC-prosessoreita, jotka takaavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn.

Miksi webhotellin nopeus on tärkeää?
 • Parantaa käyttäjäkokemusta: Nopea latausaika on keskeinen tekijä käyttäjäkokemuksen kannalta. Käyttäjät odottavat sivujen latautuvan nopeasti; viiveet voivat johtaa siihen, että kävijät poistuvat sivustoltasi ja siirtyvät kilpailijan palveluun.
 • Edistää hakukoneoptimointia (SEO): Hakukoneet, kuten Google, suosivat nopeasti latautuvia sivustoja. Nopeus on merkittävä tekijä sivuston sijoituksessa hakutuloksissa, mikä voi parantaa näkyvyyttä ja houkutella enemmän kävijöitä.
 • Lisää konversioita: Tutkimukset osoittavat, että nopeampi sivusto lisää konversioita. Verkkokaupat ja muut palvelut, joiden sivut latautuvat nopeasti, kokevat korkeampia myyntilukuja ja parempaa asiakasuskollisuutta.
 • Vähentää palvelimen kuormitusta: Tehokkaat palvelimet ja klusterit pystyvät käsittelemään suurempia kävijämääriä ilman suorituskyvyn heikkenemistä, mikä takaa sivustosi saavutettavuuden myös ruuhka-aikoina.
Nopeat palvelimet
Korostaen tarjoamiemme nopeiden palvelimien merkitystä, haluamme varmistaa, että asiakkaidemme verkkosivustot eivät ainoastaan vastaa vaan ylittävät nykypäivän verkko-odotukset. Huippunopeat SSD-levyjärjestelmämme, ylivertainen IOPS-nopeus ja edistykselliset EPYC-prosessorit ovat avainasemassa, kun tavoitteena on tarjota parasta mahdollista suorituskykyä, turvallisuutta ja luotettavuutta webhotellipalveluissamme.

Laadukkaan webhotellin pitää olla nopea, toimintavarma sekä moderni. DevNet on tarjonnut webhotelleja yli 20 vuoden ajan ja tiedämme miten webhotellin pitää toimia.

Mikä on hyvä webhotelli?
 • Nopeus: Nopea latausaika on keskeinen tekijä käyttäjäkokemuksen kannalta.
 • Toimintavarma: Huolellisesti ylläpidetyt palvelimet ja hosting-palveluiden kokemus tuo varmuutta webhotelliin.
 • Moderni: Käytämme huippumoderneja palvelinklustereita, levypalvelimia ja kuituverkkoja. Ohjelmistot pidetään tuoreimmissa versioissa.
 • Tuki: Kaikki ei välttämättä toimi aina halutulla tavalla tai cPanelin syövereissä oleva vaativa asetus aiheuttaa pohtimista, jonka takia tarjoamme suomenkielisen asiakaspalvelun, johon voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Saat siis aina apua ongelmiin tai kysymyksiin.
DevNet Oy
Tämän pohjalta haluamme korostaa, miksi nopeus on niin kriittinen osa hyvää webhotellipalvelua. Se ei ainoastaan paranna käyttäjäkokemusta, vaan on myös olennainen osa sivuston SEO:n optimointia ja kävijöiden pitämistä sivustollasi. DevNetin avulla verkkosivustosi pystyy tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Myös aspa toimii.

Webhotellipalvelumme on räätälöity vastaamaan WordPress-alustan erityistarpeita, tarjoten nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Tarkoin valitut teknologiat ja palvelinratkaisut takaavat sivustosi nopeuden ja turvallisuuden, suojaten samalla WordPressin yleisiltä uhkilta.

Mikä on WordPress-optimoitu webhotelli?
 • Erityisesti WordPressille: Palvelimemme ja tietokantamme on optimoitu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky WordPress-sivustoillesi.
 • Helppo asennus: WordPressin saa asennettua webhotelliimme muutamalla klikkauksella, valmiiksi optimoituna parempaa käyttökokemusta varten.
 • Kohdennettu tietoturva: Tarjoamme erityisiä tietoturvaratkaisuja suojataksemme sivustoasi WordPressin yleisimpiä uhkia vastaan.
WordPress webhotelli
Yhteenvetona voidaan sanoa, että WordPress-optimoitu webhotellimme on suunniteltu paitsi täyttämään nykyiset verkko-odotukset, myös ylittämään ne. Keskiössä ovat nopeus, toimintavarmuus ja tietoturva, joiden ansiosta WordPress-sivustosi toimii huipputehokkaasti.

Webhotelliin SSL-sertifikaatin tilaaminen on olennainen askel verkkosivustosi turvallisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Vaikka tarjoammekin ilmaisen Let's Encrypt -SSL-sertifikaatin, saatavilla on myös maksullisia vaihtoehtoja, kuten Sectigon SSL-sertifikaatit, joilla on omat etunsa.

Ilmaisen Let's Encrypt -SSL-sertifikaatin edut:
 • Perustason turvallisuus: Tarjoaa vankan suojan datan salaukseen ja turvalliseen yhteyteen selaimen ja palvelimen välillä.
 • Helppo käyttöönotto: Automaattiset päivitykset ja helppo asennus tekevät siitä käyttäjäystävällisen valinnan.
Sectigon SSL-sertifikaattien edut:
 • Lisätason turvallisuus: Tarjoaa korkeamman turvallisuustason, mikä on erityisen tärkeää, jos käsittelet arkaluontoista tietoa.
 • Wildcard-tuki: Mahdollistaa SSL-sertifikaatin käytön rajoittamattomasti alidomaineille, mikä tekee siitä hyvän ratkaisun laajemmille sivustoille.
 • Luottamusmerkit: Maksulliset SSL-sertifikaatit sisältävät visuaalisia merkkejä, jotka lisäävät kävijöiden luottamusta sivustoon. Tämä voi parantaa konversioastetta ja vähentää hylkäysprosenttia.
 • Tuki ja vakuutus: Maksullisiin sertifikaatteihin sisältyy tuki ja vakuutus, jotka tarjoavat lisäturvaa ja apua ongelmatilanteissa.
Sectigo SSL-sertifikaatti

Kun valitset SSL-sertifikaattia, on tärkeää arvioida webhotellisi tarpeet ja sivustosi luonne. Vaikka ilmaiset sertifikaatit tarjoavat hyvän lähtötason turvallisuuden, maksulliset sertifikaatit, kuten Sectigon tarjoamat, voivat tarjota merkittäviä etuja tietyille verkkosivustoille, erityisesti niille, jotka vaativat ylimääräistä turvallisuustasoa ja haluavat lisätä kävijöiden luottamusta.

Käytössämme on alan viimeisintä tekniikkaa varmistaaksemme, että tarjoamamme palvelut ovat nopeita, luotettavia ja turvallisia. Innovatiiviset ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin.

Käytössä alan parhaat tekniikat
 • Huippunopeat palvelimet: Käytämme AMD:n Epyc-prosessoreita hyödyntäviä huippunopeita palvelimia, jotka sijaitsevat esimerkiksi HP:n klustereissa, tarjoten erinomaista suorituskykyä ja skaalautuvuutta. Käytämme ainoastaan SSD-levyjä ja levyjärjestelmästän IOPS on yli 100K.
 • Verkon nopeus ja varmuus: Tarjoamme korkealaatuista yhteyttä käyttäen Ciscon järeitä laitteita BGP-reititykseen ja Fortinetin FortiGate NGFW-palomuureja. Klustereiden ja levyjärjestelmien välillä on vähintään 10 Gbps nopeudet.
 • Palvelinsalin turvallinen infra: Datakeskuksemme infrastruktuuri on suunniteltu turvallisuus edellä, kahdennetuilla UPS-järjestelmillä, Argon-kaasusammutuksella ja iiristunnistuksella toimivalla kulunvalvonnalla, tarjoten parhaan mahdollisen suojan palvelimillesi.
Argon-kaasusammutus
AMD:n Epyc-prosessoreilla varustetut palvelimemme, yhdessä HP:n hyperconverged klustereiden, Ciscon verkkolaitteiden ja Fortinetin FortiGate NGFW-palomuurien kanssa, muodostavat kivijalan palveluille. Palvelinsalimme turvallisuusominaisuudet, kuten kahdennetut UPS-järjestelmät ja Argon-kaasusammutus, sekä edistyksellinen kulunvalvonta, varmistavat, että infrastruktuurimme pysyy suojattuna kaikissa olosuhteissa.
Kahdennettu inrow-jäähdytys